NIWO

U rijdt zelf als eigen rijder of u heeft een onderneming met meerdere wagens en personeel? Bij Gecin Administratie hebben wij door onze jarenlange ervaring binnen de transportsector veel expertise opgebouwd in het voeren van administraties voor transportondernemingen en de begeleiding van transportondernemers.

Als de onderneming niet beschikt over een interne vervoersmanager, kan er een externe vervoersmanager worden aangetrokken. De aangetrokken vervoersmanager moet daadwerkelijke en permanent leiding geven aan de vervoersactiviteiten van de onderneming, moet op grond van een contract werkzaam zijn, waarin in ieder geval de verantwoordelijkheden als vervoersmanager staan en mag -in de hoedanigheid van vervoersmanager- geen beheerder van vervoersactiviteiten zijn van meer dan 4 verschillende vervoersondernemingen met een totaal wagenpark van maximaal 50 vrachtauto’s.

Gecin Administratie zorgt ook voor uw vervoersmanager activiteiten.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com