Jaarrekening

De jaarrekening is in het kort een financieel eindverslag van uw bedrijf. Daarin beschrijft u wat uw onderneming zakelijk gezien gepresteerd heeft in dat boekjaar. Met de jaarrekening maakt u in feite de financiële balans op en geeft u inzicht in de kredietwaardigheid van uw onderneming.

Belangrijk is dat deze goed aansluit op uw zakelijke administratie. De inkomsten en uitgaven dienen verantwoord te worden aan de hand van meetbare en bewijsbare geldstromen. Alle cijfers zijn terug te voeren op facturen, bankafschriften en andere betaalbewijzen.

Gecin Administratie is werkzaam voor bedrijven uit verschillende sectoren. Van eenmanszaak tot V.O.F. en van B.V. tot holding. Elke rechtsvorm heeft belangrijke aandachtspunten, daarom zijn onze vakmensen de ideale professionals om uw jaarrekening op te stellen.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com